ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

КОЛИЧКА

0 продукта

Раници и сакове

Thule GoPack Set 8006

493.00 лв. с ДДС

439.00 лв. с ДДС

* цената е обявена за ваше улеснение, но не гарантира наличността на всички показани продукти. Провери за наличност преди на поръчаш!

бр.

МАРКА:Thule

ОПИСАНИЕ:

За организирани пътувания без бъркотия!


Оптимизирайте пространството за съхранение

Този комплект от четири чанти е предназначен да организира предмети в товарната кутия или багажника ви и да оптимизира пространството за съхранение, така че да можете да носите повече екипировка. Когато тръгвате на път, просто опаковайте чантите вкъщи и след това ги заредете в колата или товарната кутия – толкова е лесно!

Кокетна и удобна система за съхранение
Когато не се използват, четирите големи, празни торбички могат да заемат много място и да станат неорганизирани. Ето защо ние разработихме новата система за съхранение в стил на ролка за инструменти, която поддържа дрехите ви спретнато и лесно достъпни между пътуванията. Закачете ги в гардероба си, на стената или ги съберете в колата си.

Издръжлив и BLUESIGN® сертифициран
Не само чантите но и ролковата система за съхранение са направени от издръжлив 600D полиестер, но също така всички те са сертифицирани по BLUESIGN®, отговаряйки на строги международни критерии, които гарантират защитата на работниците, потребителите и околната среда.

Обем:

75 литра

Размери:

75 х 37 х 32 см

Тегло:

3.42 кг

Съвместими с:

Thule Excellence;

Thule Excellence XT;

Thule Dynamic;

Thule Flow; Thule Motion XT M,L,XL,XXL,Alpine;

Thule Force XT M,L,XL,Alpine;

Thule Touring M,L,Alpine;

Thule Pacific M (200),L (780);

Thule Ocean M,L,Alpine;

Thule Spirit 820;

Thule Atlantis M (200)

 

Номер на продукт: 800604

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ